Tehnologija samoregeneracije

VEBINAR:

„Tehnologija samoregeneracije“
(na temelju seminara „Učenje Grigoria Grabovoia o Bogu“ br. 65,
predavanje Grabovoia G.P. 1. srpnja 2003.)

PREZENTACIJA:

Najtraženije su tehnologije samo-regeneracije i često su te tehnologije od najvećeg interesa za sudionike seminara. Razmatrajući i primjenjujući ove tehnologije u praksi, svaka osoba može steći iskustvo u upravljanju u bilo kojem drugom kreativnom području upravljanja.

Specifičnost ovog seminara leži u činjenici da učinkovito upravljanje možemo dobiti samo činjenicom da počinjemo poznavati proučeni materijal. Samo znanje koje smo stekli u ovom slučaju već sinkronizira djelovanja koji dolaze od nas. Ovdje dobivamo precizno upravljanje prvenstveno iz znanja. A zajedno s „ovim“ možemo koristiti i, štoviše, ojačati kontrolu upravljanja kroz određene tehnike i metode.

Prve tehnologije samo-regeneracije ovdje su prilično jednostavne, budući da imamo priliku vratiti u sebe znanje koje smo dobili već u trenutku kada smo prvi put otkrili svijet kad je Bog stvorio našu Dušu. To su specifične prakse koje je lako naučiti i mogu se dalje primjenjivati ​​u svim situacijama koje zahtijevaju upravljanje.

Razmotrivši ove jednostavne tehnike, možemo vidjeti da čak i tehnologija „zaobilaženja neželjenih događaja“ kroz razvoj vidovitosti može biti element regeneracije. I dalje, polazeći od toga, možemo naučiti ne samo da ne unosimo nepotreban događaj fizički ili jednostavno razmišljanjem, već čak i uklanjamo uzrok i izvor uzroka nastanka negativnih događaja. Štoviše, ti se štetni događaji mogu prevesti u događaje koji su potrebni određenoj osobi i istodobno svima.

Čitav niz tehnologija, idući jedna za drugom, pokazat će nam kako iskoristiti prostor vlastitog tijela za brzi oporavak ili rad u vanjskom prostoru. Razmotrimo kako upotrijebiti svoje tijelo za pronalaženje Duha Božjeg na razini naše percepcije i za zadatke obnavljanja tijela i vanjske kontrole događaja.

Na ovom seminaru o praktičnom razmatranju tehnologija samo-regeneracije temeljit ćemo se i proučiti odredbe koje se mogu primijeniti, kao što je već naznačeno, u drugim područjima upravljanja – znanju, upravljanju događajima, upravljanju vremenom, osiguravajući harmoničan vječni razvoj za sebe i sve.

Zaključno, kao i tijekom seminara, analizirat ćemo pitanja koja se pojave.

PLAN:

– Tehnologija promatranja „Otkrivanja svijeta po prvi puta“ za čovjekovu Dušu
– Uzajamnost djelovanja s Bogom rješenje je svih problema čovjeka
– Razumijevanje „materijala“ kao tehnologije interakcije s Bogom
– Element individualnog „Stvaranja svijeta“ od Boga za samog čovjeka, kroz tijelo čovjeka
– Tehnologija zaobilaženja „ne-normiranog događaja“
– Interakcija s vlastitim tijelom čovjeka u cilju poboljšanja zdravlja i normiranja događaja
– Tehnologija mišljenja unutar tijela i izvan tijela. Značaj ovih pristupa
– Tehnologija pronalaska Duha Boga u tijelu čovjaka na razini percepcije čovjeka
– Tehnologija za određivanje životnog puta i zadatka, kojega je čovjek odabrao u trenutku kada ga je Bog stvorio
– Tehnologija poboljšanja čovjekovog zdravlja tijekom interakcije s prirodom
– Tehnologija upravljanja funkcijama vlastitih stanica u tijelu čovjeka
– Tehnologija upravljanja vremenom
– Pitanja i odgovori na zanimljive aspekte teme koja se razmatra